Kallerupvadested 12, Kallerup, 7700 Thisted

I landlige omgivelser, Thy

Bolig- og erhvervsejendom beliggende på skøn beplantet grund på 3.568 m2 med sydvendt have.

Boligen har et boligareal på 244 m2, er opført i 1980 og løbende vedligeholdt. Indenfor de senere år er der lavet nyt badeværelse.
Erhvervs- og udhusarealer andrager ialt 929 m2 med bl.a.: rummeligt kontormiljø (anvendes p.t. af revisionsfirma), værksted med lager (tidligere anvendt af håndværker), 2 garager, aktivitetsrum m.m..

Boligen fremstår i rødbrune sten med tagdækning af strå, der er små sprossde ruder. Indvendig fremstår huset i rustik stil med bjælkelofter, flotte klinke- og trægulve, m.m.
Indrettet med: Rummelig entre med klinkegulv. Stort, lyst badeværelse med rå væg i mursten, badekar, bruser m.m. Stue med udgang til sydvendt terrasse og have og med adgang til køkken via dobbelt glasdørsparti. Køkkenet er med inventar i massiv fyldningseg, god spiseplads, muret kogeø med bl.a. gammel støbejerns komfur. Endnu en indgang. Pulterum og viktualierum med udgang til udhuse og havestue.
På 1. sal er der stue, soveværelse og stort værelse.

Erhvervs- og udhusdelen fremstår primært i rødbrune sten med tagdækning af metalplader. 1. sal er indrettet som kontormiljø og anvedes af Revisionsfirmaet Revisionscentralen. Stueplan er med indgangsparti til 1. sal. Herudover dobbelt garage med hobbyværksted. Lager og værkstedslokale. Stort aktivitetsrum med plads til billard, hyggestue, sauna m.m..

Opvarmning sker med pillefyr.

Kom og se denne spændende ejendom der er med et væld af muligheder.

Det bemærkes at vurderingen ikke er fordelt på bolig- og erhvervsdel. Boligværdi er anslået til kr. 1.800.000 og det er dette beløb der er beregnet ejendomsværdiskat på. Det bemærkes at en ændring af beregningsgrundlaget vil medføre ændring af den beregnede ejerudgift.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.