Hovedgaden 30, 7752 Snedsted

Snedsted

Solid og særdeles rummelig bolig der midt i 90érne gennemgik en omfattende ombygning og renovering og som i 2013 fik nyt paptag og loftsisolering (på hovedbygningen).

Boligdelen er på 122 m2 + fuld udnyttet 1. sal, ialt 244 m2, en del heraf er stadig noteret som erhverv (kontor, bryggers m.m.) og fremgår således ikke i de anførte 170 m2 boligareal. Udover boligden er der det tidligere bageri der nu er indrettet med garage med aluport, godt hobbyværksted m.m.. Over det tidligere bageri er indrettet "godt depotrum" der fremtræder i fin stand og er med adgang fra såvel et værelse som udvendig trappe.
Der er carport i træ der dog ikke fremgår af bbr-ejermeddelelsen.

Indrettet med: Entre. Stort bryggers med masser af skabsplads, bord/vask og inst. for vaskemaskine og tørretumbler. Tidligere butikslokale nu indrettet og anvendt til kontor. Mellemgang med "havedør" og trappe til 1. sal. Lyst badeværelse med brusekabine og lyst skabsarrangement. Stort køkken med god spiseplads og lyst inventar (fra 2009). Fra køkken adgang til stuen via dobbelt glasdørsparti. Der er gulvvarme i badeværelse, køkken og stue.
På 1. sal er der: Lille stue. Stort badeværelse med skabsarrangement, kar og bruser. Værelse med adgang til stort "depotrum" der er med masser af skabsplads. 4 gode værelser og soveværelse.

Der er cykelskur, lukket have og gode terrassepartier.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.