Enehøjvej 15, 7752 Snedsted

Snedsted

Godt beliggende i Snedsted i atraktivt villkvarter i byens sydvestlige del ud til åbne grønne arealer (der arbejdes i øjeblikket på at etablere et lille vandhul og lidt skov i naboområdet). Grunden er på 750 m2 og fremstår som græsplæne omkranset af hæk. Belligenheden er super for enden af børnevenlig, blind villavej og med sti til hal, skole og børnehave.

Villaen er på 152 m2 og er opført i 1997 i rødbrune sten med tagdækning af tagsten. Der er carport og redskabsrum i træ.

Indrettet med: Entre med lyst klinkegulv. Dejligt, lyst badeværelse med skabsarrangement, bruser og kar. Sydvendt stue med brændeovn og udgang til terrasse og have og med adgang til stort walk-inn closet (kan evt. tillægges stuen da lofter og gulv er "kørt igennem"). Soveværelse med skabe. Stort, skønt køkken med lyst inventar, spiseplads og udgang til terrasse og have. 3 værelser. Rummeligt bryggers med lyst inventar og masser af skabsplads.
Der er gulvvarme overalt.

Snedsted er en livlig by med mange gode tilbud til alle aldersgrupper. Her er bl.a. idræts- og svømmehal hvor Klatreklubben, Snedsted Tamborkorps, fysioterapeuter m.m. holder til. Herudover er der kunstforeningen "grønt lys", stor lokal Spar købmand, bager m.m..

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.