Lunegårdsvej 15, 7752 Snedsted

Pæn og velholdt villa på 140 m2, beliggende på attraktiv villavej tæt på skole, hal og indkøbsmuligheder. Villaen er beliggende på 720 m2 stor grund i skøn have, nabo til åbne marker.

Villaen fremstår udvendig i gule sten med tagdækning af eternit, vinduer er ca. 4 år gamle. Indvendig fremstår boligen lys og venlig og er indrettet med:
Rummeligt indgangsparti med klinkegulv, skabe, bord og inst. for vaskemaskine. Pænt lyst køkken med masser af skabsplads og med god spiseplads. Entre med vindfang. Soveværelse med skabe. 2 værelser. Sydvendt stue med udgang til terrasse og have. Lækkert badeværelse med bruser og lille skabsarrangement.
Der er gulvvarme i køkken, badeværelse og det store indgangsparti/bryggers.

Der er flisebelagt indkørsel, stort overdækket areal der tjener som carport og overdækket terrasse, cykelskur og i haven er placeret et "lysthus" med plads til såvel havemøbler som tomater m.m., her er tillige en hyggelig, privat terrasse med gode læforhold.

Snedsted er en livlig by med gode tilbud til alle aldersgrupper, så som kulturforeningen "grønt lys", aktiv borger- og erhvervsforening, stor idræts- og svømmehal med et væld af aktiviteter. Herudover skole og specialklasser, gode muligheder for dagligvareindkøb og indkøb i andre detailforretninger m.m..

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.