Havvænge 45, Agger, 7770 Vestervig

Agger

I formidabel og spektakulær natur ved Agger Tange, udbydes denne ferielejlighed på 44 m2 der er pænt møbleret, og velholdt. Fra lejligheden er der adgang til fælleshus med indendørs pool samt fælles opholdslokaler, tennisbane, minigolf og stor legeplads - faciliteter til det afslappende ferieliv lige udenfor døren. Til lejligheden hører lille depotrum med plads til bl.a. havemøbler.

Lejlighedens 44 m2 fordeler sig på følgende måde:
Entre. Pænt badeværelse med lyse klinker, bruseniche, spejl med indbygget skab, samt toilet. Soveværelse. Lejligheden har endvidere skønt lille køkken i åben forbindelse med dejlig stue, med lækkert lysindfald fra det store vinduesparti ud til sydvendt terrasse.

Lejligheden er en del af ejerforeningen Agger Tange Feriecenter. Området omkring Agger Tange er kendetegnet ved storslået og spektakulær natur som rummer både Vesterhavet, Limfjorden, Søer og Åløb. Dette indbyder både til aktive ferier med aktiviteter i det våde element, samt afslapning og lange gåture i den skønne natur. Agger byder endvidere på en lang række arrangementer i løbet af året, deriblandt kan nævnes musikfestivallen Heavy Agger, samt idrætsfestivallen Agger Athlon som hvert år er et stort tilløbsstykke, der giver mulighed for at prøve en lang række forskellige sportsaktiviteter i de spektakulære rammer som naturen tilbyder.

Energimærke for fællesbygningen viser D

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.